Det enda som betyder något..

"Låt er inte föras vilse. Dåligt sällskap fördärvar goda seder" 1 Korinthierbrevet 15:33

Du vet vad som är rätt. Ändå låter du dig föras ut i dimman. Trotts att du innerst inne vet att Gud är enda vägen så kan du inte låta bli att fortsätta vandra bort ifrån honom. Ditt liv sprider inte den där väldoften som den en gång gjorde. Du vill egentligen inte, men du tror att du är fast där du är. Inget kan någonsin dra dig bort därifrån och tillbaka in i det klara ljuset! Men Gud kan! Gud vill! Det enda han behöver är ditt hjärta. Ditt hjärtas tillåtelse. Så länge du håller ditt hjärtas rum stängt för honom och tvivlar på hans hjälp, så kan han inte göra något. Han saknar dig! Han längtar efter dig! Han vill spendera tid med dig! Han vill ge dig den där närheten, kärleken och friden som inget annat kan ge dig! Han står med vidöppna armar och tittar på dig med sina kärleksfulla ögon, och vill att du ska springa tillbaka till honom. Jesus har redan brytit kedjorna som håller dig bunden! Inget kan hålla dig fast! Inget! Dom du tror är dina vänner, kanske inte alls är det. Ibland måste man göra uppoffringar. Ibland kan det vara att fly bort från människor som drar en bort från Guds härlighet. Tråkigt kanske, men ibland livsnödvändigt. Gud är din far, och han älskar dig!

Är det inte dags att vända om?




Kommentarer
Postat av: J 2

När livet är sådär hårt och man känner sig långt ifrån allt, så efteråt, inser man att Jesus haft en i sin famn under hela tiden. Även om man inte märker det i stunden! och då släpper ALLT. värmen höjs och munnen som inte orkat prata mycket alls med honom går inte att få tyst på. aeh, det är värtvärtvärt. och du är värd ed!

2009-12-10 @ 23:33:09
Postat av: joy

Eddie!

(Stort smile)

Du är bra!

2009-12-10 @ 23:44:37
URL: http://exxie.blogg.se/
Postat av: Clara

Detta dramat gjorde vi på Alive. Det berör mig så starkt.

2009-12-11 @ 00:15:51
URL: http://claracarolina.blogg.se/
Postat av: Anonym

How did you know that that was just what I needed today???

Thank you for being there

2009-12-11 @ 02:52:28
Postat av: moder

Här sitter jag klockan sex på morgonen och läser din blogg och storlipar.

Den där filmsnutten säger allt om oss kristna. Så vackert.Så sant....Nu måste jag sminka om mej..hm.. så jag hinner till skolans lussefirande. De vill ju inte ha en förgråten men lycklig fröken som sjunger lusse lelle. Kram.

2009-12-11 @ 07:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0