<3



Det svider i mitt arma hjärta..men jag får träffa henne igen om två veckor! Mm..jag gillar den där tjejen alltså...min Carolina.

finacarolina..

Min fina fina flicka är hos mig. Men i natt åker hon hem. Kl 02.00 närmare bestämt...nattbuss! Det suger, för jag mår så bra av att vara med henne! Hon är bäst..och finast..och bäst..

After your heart..

Städa städa städa! Ja, idag är jag i städtagen! Efter ett besök hos vaccinationscentralen och polisstyrelsen så var det dags att åka hem och städa. Varför? Jo, för att min kvinna kommer hit i helgen! Och hon bor då i mitt rum, medans jag flyttar in till lillebror. Så det ska vara fräscht, dammfritt och renbäddat! Varför? Jo, för att hon är värd det bästa!

Just nu när jag skrev det där så fick jag en tanke! Att, sådär kan det vara i våra liv ibland. Ostädat! Det luktar instängt och det är dammigt. Ett bra städtips för ditt andliga liv kan vara så enkelt som att be om Gud om förlåtelse och upprättelse! Ju mer sällan man städar, desto mer damm och äckel samlas det! Och ju mer sällan man städar, desto jobbigare blir det när man väl ska ta tag i att göra det! Så, städa ditt andliga liv! Det håller dig och din Gudsrelation ren och fräsch! På samma sätt som min Carolina är värd det bästa när hon kommer hit, så är Gud värd det bästa i ditt liv. Ja, en liten uppmuntran bara! Håll dig så ren du kan, och var snabb med att städa när det blivit smutsigt! Varför? Jo, för att Gud är värd det bästa!

Ha en välsignad helg!

Kadosh


En bild tagen för nästan exakt ett år sedan..

Tredje mars! Jag kom just till insikt att tiden går väldigt fort..nästan lite för fort! Man hinner inte med! Härromdagen fyllde jag 21 år. TJUGOETT ÅR! Gammal gubbe! Jag som minns dagen innan då jag skulle fylla fyra år. Jag var helt orolig den dagen, för att jag trodde jag skulle växa upp och bli jättelång över natten till min fyraårsdag...och det som oroade mig var att jag kanske skulle bli så lång att jag inte skulle kunna pricka toaletthålet med strålen när jag skulle ståkissa! Nu är "bekymren" av annat slag. Nu ska man vara såkallad vuxen. Man ska ha egen lägenhet och man ska fatta egna beslut. Man måste snart veta vad man ska göra med sitt liv helt enkelt. Fast jag är faktiskt inte särskillt orolig över det. För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa i alla skeden i livet, och i alla sorts konstiga situationer! Åh, trygghet!

Nu saknar jag min carolina väldigt mycket! Gripande!

Hejhopp!

End of story? Hm..maybe not!

Helt sjukt vad besökare man tappar när man inte bloggat på 1 månad! Och ja, nu så har det börjat klia lite i bloggfingrarna! Jag kommer nog att börja skriva lite smått här igen! Kanske inte lika seriöst som förut, och kanske lite mer för min egen skull, för att jag ska ha något kul att titta tillbaka på om några år..om internet finns kvar då..eller om inte Jesus har kommit och hämtat oss!

Men, iallafall..lite har hänt sedan sist. Det största som hänt är att jag numera inte är en singelkille! Jag har håvat in sveriges vackraste och bästa flicka! En tjej efter Guds hjärta..och mitt hjärta! Jag tänker ju såklart visa upp henne!





Kär som en klockarekatt är jag allt..


RSS 2.0